Stomatološka ordinacija | Borča | Chi siamo

Stomatološka ordinacija "Dr Ognjen Stankov"

Stomatološka ordinacija " Dr Ognjen Stankov " je renomirana stomatološka ustanova smeštena u Borči koja je započela svoje delovanje još davne 1998. godine. Sa devet moderno opremljenih stomatoloških stolica, dentalnim rendgen kabinetom koji poseduje 3D ortopan, kao i sopstvenom zubotehničkom laboratorijom, naša ordinacija pruža sveobuhvatne stomatološke usluge na najvišem nivou.

 

Stomatološka ordinacija

Vrhunski tim stručnjaka za sve vaše stomatološke potrebe

Naš tim se sastoji od 26 stručno obučena zaposlena, među kojima se ističe devet vrhunskih stomatologa. Na čelu tima je dr Ognjen Stankov, vlasnik i osnivač ordinacije, koji je renomirani specijalista sa bogatim iskustvom. Svi naši stomatolozi su stručnjaci u svojim oblastima i kontinuirano se usavršavaju kako bi pružili najkvalitetniju stomatološku negu našim pacijentima.

U našoj ordinaciji, težimo konstantnom unapređenju stomatološke tehnologije i primeni najnovijih metoda. Koristimo najsavremenije tehnike i materijale kako bismo osigurali visok kvalitet i dugotrajnost naših stomatoloških tretmana. Naša posvećenost najvišim stomatološkim standardima čini nas pouzdanim izborom za sve vrste stomatoloških usluga.

Vrhunski tim stručnjaka za sve vaše stomatološke potrebe
O nama 3

Širok spektar stomatoloških usluga

U stomatološkoj ordinaciji "Dr Ognjen Stankov" možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga koje su prilagođene vašim potrebama. Nudimo širok spektar tretmana, u koje spadaju:

  • Preventivna stomatologija: Redovne kontrole, uklanjanje mekih naslaga (čišćenje zuba) i fluorizaciju.
  • Dečija stomatologija: Briga o zdravlju dečijih zuba.
  • Ortodoncija: Ispravljanje nepravilnosti vilica i zuba
  • Estetska stomatologija: Izbeljivanje zuba, estetske plombe, keramičke fasete.
  • Protetika: Izrada krunica, mostova i parcijalnih proteza.
  • Endodoncija: Lečenje kanala korena zuba.
  • Oralna hirurgija: Vađenje zuba, ugradnja implantata.

Udobnost i bezbednost pacijenata

Naša ordinacija stavlja veliki akcenat na udobnost i bezbednost pacijenata. Naš stručni tim se trudi da pruži prijateljsku i opuštajuću atmosferu kako bi ste se osećali prijatno tokom svake posete. Takođe, sprovodimo sve neophodne mere dezinfekcije i sterilizacije kako bismo obezbedili maksimalnu higijenu i sigurnost.

Svih 9 ordinacija poseduju "Steryair" ultraljubičaste lampe za prečišćavanje i dezinfekciju vazduha, koje imaju antivirusno i antibakterijsko dejstvo.

Udobnost i bezbednost pacijenata

Svesni smo koliko je važno prilagoditi se potrebama naših pacijenata. Zato smo fleksibilni u zakazivanju termina i pružamo pristupačne cene za sve naše stomatološke usluge. Vaše zadovoljstvo i zdravlje su nam na prvom mestu, stoga se trudimo da vam pružimo vrhunsku stomatološku negu po pristupačnim cenama.

Stomatološka ordinacija "Dr Ognjen Stankov" predstavlja vrhunski izbor za sve vaše stomatološke potrebe. Sa našim stručnim timom, najmodernijom opremom i primenom najkvalitetnijih materijala, možete biti sigurni da ćemo vam pružiti vrhunsku stomatološku uslugu.

Posetite nas u Borči i prepustite nam brigu o vašem osmehu i oralnom zdravlju.

Vaši zubi zaslužuju najbolje!